lamqta.comОвен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните

...
lamqta.comОвен  Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните
Коментари Харесай

Водолей: Днес Вашият най-добър приятел може много силно да измени...

lamqta.com

Овен 
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства.  

 
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще се прииска с нещо мощно да Ви зарадва, само че задачата ще се окаже напълно не толкоз лесна, тъй като в това отношение Вие сте персона много поразглезена. Добре ще бъде, в случай че се опитате откровено да се зарадвате на направеното: въпреки всичко за Вас са се старали...

Близнаци
Предстоят Ви едновременно няколко забавни и многообещаващи оферти, а здравият разсъдък и опит вероятно ще подскажат, кое от тях би трябвало да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови сътрудници. Помнете, че през днешния ден единствено Вие имате същинска визия за своите благоприятни условия, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват вести, отнасящи се за другари и далечни родственици. В живота Ви всичко е изцяло устойчиво, само че се чувствате поблазнени от мисълта, да се намесите в непозната работа. Въздържайте се от сходни действия, тъй като за никого няма да са от изгода. 

Рак
За дълго ще запомните Вие и Вашия обичан човек този ден, тъй като тъкмо през днешния ден ще се случи нещо доста значимо и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това „ доста ” - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се схващат от веднъж. Пък и време имате премного.

Лъв
Напрегнат и комплициран ден, безусловно изтъкан от неприятни изненади и разочарования, измежду които единствено от време на време и инцидентно ще попадат скромни наслади. Старайте се да не се впечатлявате изключително от рецензията на роднините, забележките на малко познатите хора и шегите на приятелите - обръщайте внимание единствено на това, което Ви е прелестно да слушате. При сериозните въпроси може да разчитате на поддръжката и разбирането на обичания човек, само че в дреболиите няма да имате единогласие, а това от време на време ще скапва настроението и на двамата. Старайте се, да не ставате основател на промени, като това се отнася освен за връзките, а и за Вашия имидж, защото резултатите ще се разминават с упованията.

Дева
Деви, в този момент може да се чувствате покровителствани от Фортуна - нищо съвсем няма да нарушава фамилната Ви идилия. Всички ще бъдат с нещо много заети. Ако не сте напълно уверени в разумността на членовете на своето семейство, не ги оставяйте без наблюдаване - с цел да не свърши нещо безогледно...

Везни
Ако към момента се позамисляте за пътешестване, днешната астрологическа разстановка на силите повече няма да Ви разреши да се колебаете, или да се противите на това свое предпочитание. Вземете решение! Даже и няма да се наложи, да решавате къде да отидете. Всичко, което би трябвало да извършите на настоящия стадий е, да информирате началниците си, че Ви е необходим отпуск. Щом извършите това, и сами ще разберете, че това се случва в действителност, и мигновено се отправяйте към избраното място. Какво пък, напред!

Скорпион
Заобикалящите Ви през днешния ден хора са нараснало контактни и предразположени към разговор. Възползвайте се от това, изключително в случай че реализацията на Вашите нови цели е немислима без разширението на кръга от контакти, рекламни акции и разширение на известността. Не е изключено най-активните и заинтересуваните всред Вашите събеседници (слушатели, кореспонденти) скоро да Ви станат откровени сътрудници, и да умножат армията на Вашите съидейници. Ако ще сключвате сватбен контракт, запазете за тази цел по-ранен час. Това е рационално и преференциално заради вероятността, а и вярата, че по-добре ще бъдат регистрирани и Вашите персонални потребности.

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.

Водолей
Днес Вашия най- добър другар може доста мощно да промени отношението Ви към Вашия обичан човек Това е допустимо да стане с помощта на фразата: „ на мен не ми харесва! ” - казана от него, а може и да бъде по някакви други аргументи.Като цяло, през днешния ден е най- добре да не обсъждате персоналния си живот с приятелите. 

Риби
Някой се нуждае от поддръжката на Вашата ръка, или просто да го изслушате. Много е евентуално (ако прекарвате времето със фамилията си) някой от роднините да опише някаква история, като чака от Вас да реагирате по избран метод, или по някакъв незабавен мотив да позвъните на някой собствен другар. Готови ли сте да се намесите и да помогнете? Възможно, само че евентуално се колебаете, борейки се с желанието да получите повече информация или да анализирате ставащото. Само че не се бавете ненужно, и обезателно покажете на този човек, че фактически не сте безразлични.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР